Sedih Tak Tgk Kasut Mahal Korang Jadi Camni?


Sedih Tak Tgk Kasut Mahal Korang Jadi Camni?

Sedih tak tgk kasut mahal korang jadi camni?

Klu korang nak tau..nilah 1st kasut yg paling gempak & mahal min pernah ada...

4 tahun lepas min deal kasut ni dgn abg zizie Store Box..harga RM1.6K. tapi tak dpt dahla harga tu sekarang utk kasut ni

Kotak cantik lagi..warna & material still tip top.

Nak pakai ranggi2 town pun rasa serba salah sbb taknak nmpak kasut ni kotor. punyalaa smpai tahap camtu.

tapi apakan daya..jodoh tak panjang..lepas selang brapa bulan min jual kat sorang brader ni kat SneakerLah.

Mcm mnelah rupanya kasut tu skrang kan? Tuan baru kau jaga ke kau baik2 mcm aku jaga dulu hmm..

Bila tgk owner lain hntar kasut serupa gak mcm ni..kdg2 rasa nak nangis..

Tapi brader ni dtg kt tempat yg betul..team Sneakers Spa restore balik kasut mcm ni jadi mcm baru...

Korang yg kat luar sana...hargailah kasut korang tu. sekali dah melepas kt org lain..

Menitik air mata min smbil typing ni...Sekian

Apa kasut fav korang?

#visitkualalumpur #visitmalaysia2020 #shoescleaning #kicksovereverything #bangsar #bukitjalil #sneakersspa


Sign Up For Our Newsletter