Min Nak Share Satu Benda Dgn Korang Harini


Min Nak Share Satu Benda Dgn Korang Harini

Min nak share satu benda dgn korang harini

PENGALAMAN MEMBANTU KORANG UTK BERJAYA DLM SATU2 BIDANG

Selama 3 tahun lebih Sneakers Spa dlm kancah penyentalan kasut ni mcm2 yg kitaorg lalui.

Bermacam2 jenis kasut dah kami cuci.

Kasut sendiri jgn ckp la..jahanam weh awal2 r&d dulu.

Tapi sbbkn gigih jugak masa tu nak jugak buat something yg boleh manfaat kt semua org..

Kitaorg cari jugak sabun yg boleh menyelesaikan msalah kasut kotor ni.

Mula2 try order sebotol dulu dri UK. Masa sampai tu punyalah excited sbb product ni tak banyak org tau pun mse tu

First kasut yg kitaorg cuci mse tu kasut Nike Mid Blazer klu xsilap.

So kitaorg pun cuci guna teknik yg betul. Ada part yg boleh sental terus dgn force yg kuat

Ada part material yg sensitive, kitaorg guna teknik circular motion.

Habis satu part terus lapkn guna microfibre cloth. Tu semua kitaorg research apa sbbnyer.

Supaya kotoran yg keluar tu tak msuk balik dlm material kasut.

Result dia...menitik air mata tgk boleh jdi cantik kasut. Wangi..kotoran senang tanggal..color kasut lagi vibrant.

Masa tu terdetik inilah sabun & teknik yg dpt menyelesaikan banyak masalah kasut org!

jadi kalau korang masih pening lagi nak pakai produk cuci kasut apa..kat mana nak buat..

Kitaorg tolong korang utk skip part tu.

Takkan nak tunggu UNESCO dtg rumah korang cop kasut tu jadi World’s heritage?

Apa yg boleh kita buat sama2 utk manfaat semua?

#visitkualalumpur #visitmalaysia2020 #shoescleaning #kicksovereverything #bangsar #bukitjalil #sneakersspa


Sign Up For Our Newsletter