Soklan Org Slalu Tanya..brush Sneakers Er Ni Tkpe


Soklan Org Slalu Tanya..brush Sneakers Er Ni Tkpe

Soklan org slalu tanya..brush Sneakers ER ni tkpe ke klu sental part suede kasut? jwapnyer idokk lerr..asalkan korang apply teknik yg betul..Circular motion kt area yg nk diberus tu & terus wipe buih kotoran tu

Sneakers ER Cleaning Brush ni bgusnya boleh cuci kat semua jenis matrial kasut/topi/beg & baju pun bleh sbb brus ni soft-medium material. takdenyer nak rosakkn kasut korang haa...Modal baru RM50 jerr

DM kami di Inbox untuk prtanyaan tentang stok produk Sneakers ER.


Sign Up For Our Newsletter